Благоевград става столица на европейската музика

12:50, 08 юни 16 / Любопитно 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благоевград е домакин за поредна година на церемонията по връчване наградите за българска музика.

"На 18 юни шоуто ще бъде много грандиозно, тъй като освен хитовите наши певци и музиканти, ще се включат и много млади и нови надежди и позабравени от близкото минало легенди. "Тангра" ще изпълнят златните си хитове, но освен това имаме и премиери на 5 нови песни на млади и талантливи изпълнители", каза на пресконференция изпълнителният директор на БГ радио Николай Янчовичин.

Водещ на спектакъла, който ще е на площад "Георги Измирлиев", е талантливият изпълнител Рафи. Той увери, че зрителите ще могат да се насладят на уникалната сценична подготовка, мултимедия, хитови парчета и що се отнася до него много забавления и шеги. 

"Присъстващите няма да съжаляват, защото ще има ирония, самоирония и много смешки от моя страна. Миналата година бях малко обран, но тази имам пълен карт-бланш от изпълнителите", изтъкна Рафи.

На сцената ще излезе и Поли Генова, която ще бъде облечена с хитовия си светещ костюм за шоуто. 

Младите надежди от националния отбор по художествена гимнастика ще танцуват под звуците на песента на Емил Димитров "Ако си дал", в изпълнение на световно известния музикант Васко Василев. 

"Още сега всички хотели в Благоевград и прилежащите населени места са заети. Очакваме хиляди гости и участници. Насочваме любителите на българската музика да отседнат в хотели в Банско и Разлог. Тазгодишните награди съвпадат и с франкофонския фестивал, който се открива на 17 юни. Благоевград става столица на европейската музика", с гордост заяви кметът Атанас Камбитов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама