Танцова фиеста разтриса Пловдив

13:49, 08 юни 16 / Култура 25 450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Танцова фиеста изпълнена с много латино ритми и хореографии на спектакъла "Нощта на Оскарите" разтриса Пловдив този уикенд, съобщиха от Общината.

Грандиозния 12-и "Фанта танцов фестивал" ще прикове вниманието на любителите на салса, кизомба и бачата, като сред гостите от чужбина са едни от най-добрите хореографи, танцьори и учители по латинотанци.

Сред световно известните, които ще вземат участие са Принца на салсата Джони Васкес и брат му Луис – основатели на стила LA salsa, Адолфо Индакошеа и трупата му "Латин Соул Дансърс", Майкъл Фонтс – един от най-търсените съвременни филмови танцьори, краля на пачангата Хуан Матос и много други.



От българска страна, ще вземат участие най-големите школи по латино танци, като сред тях се открояват най-запомнящите се участници в "България търси талант" – талантливата и винаги изненадваща с креативните си идеи танцова група "Латин Форс". Те ще представят новото си шоу за първи път пред публиката на фестивала.



Гвоздеят на Гала вечерта в събота ще бъде представянето на най-атрактивната част от хореографиите на спектакъла "Нощта на Оскарите", който се игра наскоро пред пълна зала 1 в НДК. Професионалните танцьори на Dance Station и Dancing Stars ще представят танцови шоута по филмите "Ана Каренина", "Усещане за жена" и "Беднякът милионер".



Билети могат да се закупят на място в Дома на културата "Борис Христов", в деня на спектакъла - 11 юни, през целия ден до началото в 21 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама