Димитрина Германова от Добрич отива на финала на Детската Евровизия

22:56, 08 юни 16 / Култура 25 593 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Димитрина Германова от Добрич бе класирана за финала на Детската Евровизия. 12-годишната талантлива певица получи много суперлативи от журито, а резултатът й е съвсем близък до изпълнителката, събрала най-много точки. Тази вечер бе полуфиналният етап на телевизионното риалити “Децата на България са супер” – националната селекция за избор на нов български представител в Детската Евровизия 2016. След като на живо в ефира на Българската национална телевизия всички 11 участници изпълниха песен по свой избор и на английски език професионалното жури допусна до големия финал петима изпълнители, сред които и Димитрина Германова, която посвети изпълнението на своя баща Герман Германов, който днес е рожденик..

В съботната вечер на 11 юни в песенната надпревара за последен път ще влязат: Преслава Петрова, гр. Търговище, Димитрина Германова, гр. Добрич, Бон-Бон (Далия, Никол, Кристиян, Рая Тучева, Рая Христова и Сара), гр. София, Лидия Ганева, гр. Пловдив, и Симона Кръстева, гр. София.

На финала при избора на новия представител на България на престижния песенен конкурс ще се включат и зрителите. Техните гласовете и тези на журито ще са с тежест 50/50, но при приравняването на точките превес ще има зрителският вот.

Големият финал на националната селекция за български представител в Детската Евровизия 2016 – “Децата на България са супер” ще бъде в събота – 11 юни, от 21:30 часа по БНТ1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама