Пеевски поръчал Цветан Василев, потвърди адвокатът на банкера

08:02, 10 юни 16 / Политика 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Имаше сериозни заплахи за живота на Цветан Василев и то засечени от сръбски власти. Една от тях е от столичен бизнесмен. Това е бившият му партньор и беше преди около година. Делото беше скалъпено, за да бъде съборена банката. Това коментира по Нова телевизия адвокатът на банкера Цветан Василев. Все пак той уточни, че не познаваа Делян Пеевски.

През 2014 година самият Цветан Василев призна пред австрийския вестник "Дер Щандард“, че Пеевски е поръчал убийството му срещу 5 млн. долара.

Василев смятал, че връщането му в България е опасно и не очквал справедлив процес. „Нямам никаква идея от какво живее Цветан Василев. Занимавам се единствено с наказателното дело. Не знам и къде живее в Белград. Все още името му фигурира в лисите на Интерпол и няма къде другаде да отиде“, коментира той.

Според него прокуратурата се притеснява от СГС заради реакциите на Борислав Сарафов. „Делото скоро няма да приключи, защото е доста голямо по обем. Има 13 обвиняеми и респективно подсъдими“, смята още адвокатът на банкера.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама