Австралийски и латвийско-американски пауър за откриването на Евро 2016 в Русе (видео)

12:27, 10 юни 16 / Култура 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредни географски ширини предстои да открият феновете на "твърдата" музика в Русе със старта на Европейското първенство по футбол тази вечер.

Това ще се случи благодарение на гостуването в крайдунавския град на австралийците "Darker Half" и латвийците от САЩ "Relicseed", които определят стила си като пауър и траш метъл. Изявата им е предвидена да започне в 20 ч. тази вечер, 2 часа преди първия мач от Евро 2016, в метъл клуб "Легаси" на ул. "Тетово" 7.

Събитието е част от турнето "Serial Surgery" на "Relicseed", което започна от САЩ, минава през Сърбия, Хърватска, България, Полша, Германия, Чехия, Холандия, Русия и др. Групата представя втория си студиен албум "Slaughterhouse", който по време на 14-то издание на Независимите музикални награди в САЩ е оличен като най-добър хевиметал/ хардкор албум.

"Relicseed" са свирили за Далай Лама на Тибет, били са на една сцена с американските траш-метъл икони "Testament", като са били и хедлайнери на събитие в Сан Франциско за 30-та годишнина на Металика.

По време на турнето им в Източна Европа те са подкрепени от "Darker Half". Австралийците от Сидни редуват мелодичния метъл с откровен пауър и траш с енергично и тежко звучене. Те са се изявявали на една сцена с Paul Di'anno (ex-Iron Maiden), Queensryche, Edguy, Sonata Arctica, Dark Funeral и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама