Два къмпинга за гостите на Каварна рок фест

12:41, 10 юни 16 25 585 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два къмпинга ще очакват почитателите та тежкия рок за тазгодишното издание на фестивала „Каварна рок фест” на 2 и 3 юли. Те ще разполагат с всички удобства за доброто прекарване на посетителите на феста – ток, вода и съответните санитарни възли, съобщи кметът Нина Ставрева.

След изричното настояване на редовните посетители на метъл фиестата тази година, освен обявената нова локация за къмпинг, бе подсигурено и старото място за разпъване на палатки.

Билетите за Каварна Рок Фест 2016 са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Бандите, които ще забият тази година на Каварна Рок Фест са Axel Rudi Pell, Therion, Odd Crew, Varg и E-an-na на 2 юли, и  Avantasia, Soilwork, Last Hope, Myrath и Thiarra - на 3 юли.



На стадион Калиакра няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на фестивала в Каварна безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадион Калиакра.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама