Община Шумен търси пак директор на предприятието по туризъм

12:46, 10 юни 16 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Шумен обявява конкурс за длъжността директор на Общинско предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“. Процедурата стартира за втори път, след като за предишната – преди няколко месеца , нямаше кандидати.

В обявата, публикувана на сайта на общината е посочено, че трудовото правоотношение ще бъде за срок от три години, а минималните изисквания към кандидатите са висше образование със степен „Бакалавър“ и стаж – над 7 години.

Изисква се и управленски опит – над 3 години, а професионален опит в областта на туризма ще се счита за предимство. Необходими документи за явяване на конкурса са молба, професионална автобиография, диплома за завършено образование, ксерокопие от трудовата книжка и от други документи, удостоверяващи стаж, свидетелство за съдимост и карта за медицински преглед.

Конкурсът ще се проведе чрез разработване и защита на Програма за развитието на предприятието за период от три години и събеседване с кандидатите, съгласно утвърдените Правила за провеждане на конкурса за длъжността.

Срокът за подаване на документите за участие в конкурса е един месец от публикуването на обявата. Документите се подават в стая №237 на Община Шумен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама