"Алкомет" получи годишната награда на КРИБ за "Растеж"

12:50, 10 юни 16 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шуменската компания "Алкомет" АД получи престижната втора награда в категория "Растеж" на най-голямата работодателска организация у нас Конфедерацията на работодателите и индустриалците /КРИБ/. Това съобщиха от пресцентъра на предприятието.

Призът беше връчен на председателя на Надзорния съвет на фирмата Фикрет Индже от министъра на икономиката Божидар Лукарски по време на Втория пролетен бал на КРИБ. Той се състоя в сряда вечерта в зала "Джон Атанасов" на София техпарк и събра цвета на българската икономика и политика.

Премиерът Бойко Борисов и шестима министри от правителството уважиха събитието. 400 представители на бизнеса, науката, културата, медиите и дипломати също взеха участие в грандиозния форум, преминал под надслов "КРИБ – качество, растеж, иновации от България".

Победител в категория „Растеж“ стана „Абритес” ООД. Голямата награда в категория "Качество" получи „Кока-Кола Хеленик ботлинг къмпани“ България АД. Бойко Борисов връчи наградата на Андреас Пелекану, изпълнителен директор на „Кока-Кола ХБК“ България.

Голямата награда в категория "Иновации получи" „Каменица“ АД. Бившият председател на КРИБ (2010-2014 г.) и изпълнителен директор на „Софарма“ АД Огнян Донев връчи наградата на Антон Карлов, директор „Правни и корпоративни въпроси” на „Каменица“ АД.

Специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България получи „Асарел медет“ АД. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи наградата на проф. д-р Лъчезар Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел Медет“ АД.

Почетен златен знак на КРИБ за принос в частното здравеопазване в България и във връзка с 25 годишнина на МБАЛ „Хигия“  получи доц. д-р Стайко Спиридонов, изпълнителен директор на лечебното заведение.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама