10 катастрофи с двама тежко пострадали за денонощие в Русе

13:48, 10 юни 16 25 226 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10 пътни инцидента са регистрирани през последното денонощие на територията на региона. При два от инцидентите има двама тежко пострадали. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе днес.

На 8 юни около 19 часа в с. Тетово, на ул. Ал.Стамболийски, водачът И.С. на 39 г., който е карал мотопед без регистрационна табела, при движение е загубил контрол над превозното средство и е паднал на пътното платно.

В резултат на инцидента той е пострадал и е отведен в болницата, където му е установена фрактура на кост на крака. След прегледа той е бил освободен за домашно лечение.

Случаят е документиран от екип на Пътна полиция и служителите на реда са предприели съответните административно-наказателни мерки срещу водача.

Възрастна жена, пешеходка пък е пострадала при пресичане на ул. "Чипровци" в Русе, вчера вечерта. Сигнал за инцидента е постъпил в полицията в 17:11 часа. Произшествието е станало срещу бл. 50 в посока кръстовище "Олимп". Лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от В.В. на 69 г., е блъснал пресичащата отдясно-наляво платното за движение пешеходка А.П. на 84 г.

В резултат на инцидента е пострадала пешеходката. При преглед в болницата й е поставена диагноза - фрактура на ляво коляно. Жената е била настанена в ортопедията.

Причините за произшествието се изясняват. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама