Два горящи автомобила вдигнаха на крак огнеборците в Русе

14:08, 10 юни 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три сигнала са наложили намесата на екипи от РД "Пожарна безопасност и защита на населението" в Русе през изтеклото денонощие, стана ясно днес.

В 10:24 часа екип на Втора РСПБЗН е изпратен след обаждане за възникнало горене в лек автомобил на бул. "Тутракан" 20, в двора на психодиспансера.

Инцидентът е бил в кола с марка "Деу", но до пристигане на пожарникарите водачът е успял да овладее проблема в колата, възникнал вероятно заради техническа неизправност.

В 19:11 часа екип на същата районна служба е отишъл на още един сигнал за запалване в лек автомобил. Този път инцидентът е възникнал в района на местността "Касева чешма". Запалването, вероятно отново заради техническа неизправност, е възникнало в двигателя на автомобил с марка "Ауди". Пожарът е потушен на площ от около един квадратен метър. Засегнат е бил само двигателния отсек.

В 20:25 часа екип на Първа РСПБЗН е изпратен за ликвидиране на възникнал пожар в сухи треви и храсти на бул. "Придунавски", до Речна гара в Русе.

Произшествието е ликвидирано на площ около 2000 кв. м с тупалки. Най-вероятната причина за възникналия пожар е небрежност при боравене с открит огън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама