Фестивал „Свят без насилие” се провежда днес и утре в Добрич

16:23, 10 юни 16 / Култура 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първи фестивал под надслов „Свят без насилие” се провежда днес и утре в Добрич. Той се организира от Фондация „Ръка за помощ” с подкрепата на Община град Добрич.

Днес концерт изнесоха възпитаници на СОУ „Св. Климент Охридски“, СОУ „Димитър Талев“, Младежки център - Добрич и Артцентър „Палитра“. Проведено бе ателие „Изобразително изкуство“, на което модератори бяха ученици от СОУ „Св. Климент Охридски“ и доброволци към фондация „Ръка за помощ“. В ателие „Музика“ модератори бяха ученици от СОУ „Св. Климент Охридски“, деца от музикална школа към Народно читалище „Йордан Йовков- 1870 г.“ и доброволци към фондация „Ръка за помощ“, имаше и ателие „Драма“, както и „Фейс пейнтинг“, където доброволци към фондация „Ръка за помощ“ изрисуваха лицата на децата.

Фестивалът продължава утре от 10,30 часа с концерт с участието на възпитаници на СОУ „Св. Климент Охридски“, СОУ „Димитър Талев“, Младежки център - Добрич и Артцентър „Палитра“. Отново ще има ателиета „Изобразително изкуство“, „Музика“, „Драма“ и „Фейс пейнтинг“.

Проявите са в тревните площи до пицария „Шрек“.

Фестивалът се осъществява по проект „Свят без насилие“, който се изпълнява с подкрепата  на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама