Уникален Фестивал на цацата превзема за три дни Кранево

17:31, 10 юни 16 25 1081 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 12 юни в Кранево се провежда първият Фестивал на цацата. На посетителите на курортното селище ще бъдат предложени 1 тон цаца, риба и морски дарове.

Част от курорта ще се превърне във фестивална зона, забранена за автомобили.

Фестивалната атмосфера ще бъде допълнена от състезания и демонстрации, работилници, поляна за игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления, мото и акробатични демонстрации и много други активности, в които посетителите могат да се включат.

Зевзеците отблизо и далеч ще могат да се включат в атрактивен конкурс за вицове на рибарска тематика, надяждане с цаца и надпиване с бира. На плажната зона забавленията също ще са от сутрин до вечер – яхт състезания, детски танцов кемп с водещи хореографи и нощни дискотеки ще върнат забравения младежки дух в района на международния детски лагер. А Party Bus ще свързва Кранево, Златни пясъци, Албена и Балчик през целия уикенд.

Понеже Фестивалът на цацата съвпада с традиционния ежегоден събор на Кранево, кметът ще демонстрира кулинарните си умения като сготви специална рибена чорба пред и за всички посетители. Един от специалните гости на събитието ще бъде и Ути Бъчваров с кулинарното си шоу.

Преференциални цени и отстъпки за посетителите на фестивала ще могат да ползват туристите, които ще се възползват от по-рано стартиралия летен сезон в Кранево. „Имаме всичко необходимо, за да посрещнем гостите на фестивала и туристите – 7 км плажна ивица, екологично чисти плажове, достатъчно голяма леглова база, така че заповядайте“ – кани кметът на Кранево Румен Николов.

Началото на програмата тази вечер ще бъде поставено от 18 ч. с музикална програма с участието на Невена /X фактор/ и танцова школа „Данс“ от Балчик, следват Ума и Дума /хип хоп/, от 20 часа е шоуто на Виктор Калев. Годжи ще изнесе концерт от 20,30 часа, а след него - от 21,30 часа, на сцената ще се качи  оркестър „Карандила Джуниър“. В късните часове ще има нощно парти в дискотека на Северния плаж и „Балкантон Ретро парти“ с DJ Skill.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама