Пингвин, коала и петел предсказват резултатите от Евро 2016

17:52, 10 юни 16 / Свят 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тенденцията, започнала преди 6 години с октопода Пол, важи с пълна сила за започващото днес във Франция Европейско първенство по футбол. По време на продължаващото месец дерби прогнозни резултати от мачовете от Евро 2016 ще правят хумболтски пингвин, коала и петел.

Пингвинът Фолке от зоопарка в германския град Любенау един от оркулите на Евро 2016, предават световните медии. Птицата ще има тежката задача да предсказва резултатите от двубоите от Евро 2016. Той е наследникът на октопода Пол, който преди шест години направи истински фурор като позна изхода от финала по време на Мондиал в ЮАР между Испания и Холандия, както и редица мачове от турнира.

Хумболтският пингвин вече дори направи първата си прогноза. Първият двубой, който Фолке трябваше да прогнозира бе мачът между Украйна и Германия, който ще се играе на 12 юни. Животното заложи на Бундестима, смятан за един от фаворити на Евро 2016.

Освен пингвинът Фолке с нелеката задача да познаят резултатите от футболното дерби са се заели още коала и петел.

Изхода от мача Германия – Украйна ще се опита да познае коалата Оби-Оби от зоопарка в Лайпзиг.

Часове преди началото на мача Франция – Румъния, с който ще се открие първенството на „Стад дьо Франс“, прогноза ще направи петелът Зизу от страната домакин. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама