Летни занимания за децата организират в община Шумен

17:59, 10 юни 16 / Култура 25 1955 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
19 институции от сферата на образованието и културата в Шумен отварят врати за занимания на децата през летните месеци.

Развлечения и обучение по математика, моден дизайн, литературни игри, музикални дейности, изобразително и театрално изкуство, история и археология предлага през лятната ваканция Общинският детски комплекс в Шумен.

Учебните форми обхващат деца от 6 до 12 години. Часовете ще се провеждат от понеделник до петък от 9 до 13 часа в базата на комплекса по график, публикуван на сайта на община Шумен. Седмичната такса за включване в групите е 15.00 лева.

В подготвителна група на Обединената школа по изкуствата “Анастас Стоянов” – летни запознанства вече започнаха заниманията за деца от 6 до 10 години. Те се провеждат всеки делничен ден от 8.00 до 17.30 часа,  а сумата, която се заплаща на ден, е 8 лева. Часовете по математика за деца от трети клас се провеждат в понеделник и сряда от 10.30 до 12.00 часа, като месечната такса, която се заплаща, е 25 лева.

Програма за развлечения и лятно училище с творческа занималня предлага и Общинският младежки дом. Сумата, която се заплаща, е 7 лева дневно. Ателиета, образователни игри, информационни технологии, спортни занимания по плуване, футбол, волейбол, баскетбол, обучение по чужди езици, уроци по танцово, театрално и изобразително изкуство децата и учениците могат да посещават в НЧ “Стилиян Чилингиров”, НЧ “Напредък”, НЧ “Д. Войников”, НЧ “Просвета 1908” в с. Мадара, Трето ОУ “Д. Благоев”, СОУ “В. Левски”, СОУ “П. Волов”, УСШ “Хан Крум” ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” с. Царев брод, ОУ “П. Волов” с. Мадара, ОУ “Н.Й. Вапцаров” с. Дибич.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама