От Патриотичния фронт принудили Карастоянова да напусне партията

21:25, 10 юни 16 / Политика 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълнявала съм ангажиментите си професионално и почтено. Решението беше взето под натиск отвътре, за да започнат преговорите между Патриотичния фронт и "Атака" за коалиция за обща кандидатура за президентските избори и парламентарните. Това обяви вече бившият депутат на Патриотичния фронт Полина Карастоянова в ефира на БНТ.

От 9 юни Карастоянова вече е независим депутат, след като в началото на седмицата групата на ПФ в парламента свали доверието си от нея. Причината, която изтъкнаха от партията, че Карастоянова участвала в лобистки поправки на законопроект за варенето на домашна ракия.

Депутатката обясни, че е получила голяма подкрепа от много колеги, „само една малка група от хора" не са я оценили и така я били загубили. Тя добави, че по-важното е, че не е загубила приятели.

Полина Карастоянова пожела успех на новия председател на комисията по културата и медиите Славчо Атанасов и изрази надежда, че той ще съумее да запази духа на разбирателство и баланс, който е постигнат в него.

"Пред него остава предизвикателството от необходимостта за промени в медийното законодателство. Работата в сферата на културата е една идея по-добре регламентирана", каза тя.

По думите й има остра необходимост "да се формулира ролята на обществените медии в по-съвременен прочит".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама