Шестима абитуриенти в Добрич са глобени от „Пътна полиция”

07:25, 11 юни 16 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без инциденти с участието на абитуриенти приключиха абитуриентските балове в област Добрич, съобщи началникът на сектора "Пътна полиция" при Областната дирекция на МВР комисар Жулиян Минев. Той подчерта, че от страна на полицията е била създадена доста добра организация.

„Включихме максимален брой служители за осигуряване на тези мероприятия. Радостното е, че всичко приключи “, съобщи Минев.

За периода от 20 до 26 май, когато бяха баловете,  спрямо абитуриенти и шофьори на автомобили са взети мерки спрямо шест лица. За тези шест нарушения - главно с висене по вратите на автомобилите, са съставени пет фиша и един акт. Актът е на стойност 50 лв.

За целия период на тази акция – 20-26 май, контролната дейност на „Пътна полиция” е констатирала общо 275 нарушения, за които са съставени 62 акта и 177 глоби по фиш.

Установени са 4 лица, които са карали под въздействието на алкохол, както и четирима неправоспособни шофьори. Наложени са 26 санкции за неползване на колани и каски. 87 нарушения са констатирани за превишена скорост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама