Всяко чудо за 3 дни – в Сънито животът си тече

13:29, 11 юни 16 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няколко дни след престрелката в Слънчака, или  – вече Блъди Бийч, все едно нищо не се е случило. „На север /от Бургас/ всичко е спокойно, някои туристи от близките заведения даже не са и разбрали за стрелбата, мислели я за фойерверки.

„Who? Mitio The Eyes?”, питат по крайбрежната алея и около злополучното заведение група моми англичанки. Те не знаеят кой е Митьо Очите, не им и трябва да знаят.

Слава богу, тъмните прогнози, че „вместо да се изпишат вежди, се извадиха Очите на родния туризъм” няма да се случат. Защото, разхождайки се из Слънчев бряг, настроението няма нищо общо с прогнозите на злите пророци, напротив. Ако не са камионите на жандармерията и патрулките, които дебнат на входовете и изходите на курортния град, по нищо не личи, че тук е имало инцидент със застреляни хора.

Всяко чудо за три дни, животът продължава.

Но не и за един човек, който е имал планове да промени собствения си живот, да се радва на семейство и деца. Той утре ще бъде погребан, заедно с мечтите си за по-различен живот. По зла ирония на съдбата, това се случва само дни преди да „излезе от матрицата”. Става въпрос за 46-годишния Александър Алексиев, познат като Сашо Японеца, който загуби живота си при престрелката. А скоро щеше да е далеч от „екшъните и филмите“, близо до семейството си, да се радва на дете...

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама