„Агро Хикс“ отново шампион на „Каменица фен купа” в Шумен

14:57, 12 юни 16 / Спорт 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За втора поредна година „Агро Хикс“ станаха шампиони в регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа 2016 за областите Шумен, Разград и Търговище, който се проведе на стадион „П. Волов“ в Шумен.

Купата им бе връчена от радостта на народа Божидар Искренов. Той похвали момчетата за високата класа, която демонстрираха, и им пожела успех в националните финали на турнира. Там те ще се изправят срещу останалите 11 най-силни приятелски отбора в България и ще се борят за привилегията да придружат Христо Стоичков зад кулисите на Камп Ноу.

Сребърните медали в Шумен останаха за отбора на „Трите Мечки“. В годината, когато този култов за Шумен тим празнува 10-годишен юбилей, футболистите му загубиха финалния мач с 2:0, след като допуснаха едно попадение през първото полувреме и едно през второто.

И „Агро Хикс“, и „Трите Мечки“ играха много добре и спретнаха страхотно шоу за зрителите. Имаше много опасни ситуации и пред двете врати, но шампионите бяха по-концентрирани и заслужено вдигнаха купата.

На трето и четвърто място се класираха „Бели Лом“ (Разград) и „Опълченците“ (Шумен). Те също получиха множество награди по време на закриващата церемония. Последната отборна награда беше присъдена на момчетата от „Калбо“ (Шумен). Те извършиха най-малко нарушения по време на мачовете си и бяха обявени за „отбор феърплей“. Пазителят на „Агро Хикс“ Исмет Хаджиев получи индивидуален приз за „най-добър вратар“, а нападателят на „Трите Мечки“ Захари Димитров беше обявен за „най-атрактивен състезател“.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама