Кметът на лознишкото село Каменар празнува победата си с курбан

07:28, 14 юни 16 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С курбан за здраве и успех отпразнува избраният за кмет на лознишкото село Каменар Ерол Тахсин победата си срещу кандидата на ДПС Ниязи Хюсеин. На балотажа тази неделя кандидатът на ГЕРБ спечели изборите със 174 гласа, а за опонента му гласуваха 154 души.  

Проливният дъжд попречи на много хора да присъстват на празника, тъй като той бе предвиден да бъде на открито. Жителите на Каменар обаче видяха в дъжда добър знак, като коментираха, че на кмета ще му върви по вода.

Празникът бе уважен от народните представители Михаил Тодоров и Гюнай Хюсмен. Тук бяха още общинският съветник от ГЕРБ-Разград Мариян Иванов, секретарят на сдружение „Движение Независимите“ Джейхан Хюсеинов.

Депутатът Михаил Тодоров поздрави Тахсин, като му пожела да оправдае доверието на всички гласували за него, и да бъде кмет на всеки, без значение от етнос и политическа принадлежност. Той подчерта, че в тази надпревара реален победител са били жителите на Каменар, защото са избрали най-достойният кандидат.

Гюнай Хюсмен също поздрави новият стар кмет и му пожела увереност и успешен мандат. „Вярвам, че Ерол Тахсин ще работи за превръщането на с.Каменар в едно привлекателно място, в което жителите му да се чувстват спокойно и уютно, сигурни за бъдещето си, защото той добре познава проблемите на своите съграждани”, каза народният представител. Той коментира, че изборните  победите на Ерол Тахсин в Каменар и на Салим Мустафа в Мъдрево са знакови.

За Тахсин това е втори мандат, в първия си мандат спечели изборите като независим. Той коментира, че през месеците, в които не бе на кметския пост са се натрупали много проблеми, за които трябва незабавно да търси решение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама