Марешки разкрива за готвения атентат срещу Валя Ахчиева

08:03, 14 юни 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бизнесменът Веселин Марешки свиква извънредна пресконференция днес, за да разкрие за постъпила в неговия щаб информация за бъдещи действия, засягащи живота и сигурността на журналистката от БНТ Валя Ахчиева.

Пресконференцията ще започне в 12:15 часа в Пресклуб „България“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Вчера в съобщение, разпространено до медиите, се посочва, че авторката на предаването "Открито" е била използвана като "бушон" в опит да се натопи бизнесменът и общественик. „Чрез манипулативните тези, изложени в предаванията на Ахчиева, е направен опит да се нагнети напрежението между нея и Марешки. Същото това напрежение да се използва впоследствие като се извърши покушение върху т. нар. "бушон" Ахчиева и то да бъде изкуствено приписано на патриота и борец срещу картелите, корупцията и контрабандата Веселин Марешки“, уточняват от пресцентъра на Марешки.

Според изложените аргументи, всичко това се правело, за да може над 1,5 милиарда лева годишно, които благодарение на неговата дейност оставали в бизнеса и домакинствата, да бъдат отново ограбвани от картела. Припомняме, че преди дни в свое предаване Валя Ахчиева разкри, че Марешки продава горивото си на загуба, което всъщност е забранено от закона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама