Един от издирваните за престрелката в Слънчев бряг обвини полицията

08:15, 14 юни 16 25 587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията трябва да търси Пламен Петков, а не мен. Всички на местно ниво си затварят очите. Те заблуждават самите проверяващи от София, за да скрият информация и така всъщност накрая бургаската полиция сами се проверяват. След като видяхме, че никой няма да ни защити, започнахме да внимаваме къде ходим.

Това каза 28-годишният Радослав Попов  28 г., един от осемте мъже, издирвани от МВР за престрелката в Слънчев бряг, в която бе ранен Димитър Желязков – Митьо Очите, а един от охранителите му бе убит в ефира на бТВ. Бащата на Радослав е Янко Попов – Туцо, който е част от „Киларите“.

Радослав се занимава с недвижими имоти. Имало един спорен имот, който се дели с Пламен Петков от Поморие. „Той организира над 50 на брой акции срещу нас чрез хората, които МВР разпространи за издирване. Аз не съм приятел, а враг с тези хора“, казва Попов.

Той се счита за абсолютно невинен и няма нищо общо с престрелката преди седмица в Слънчев бряг. Разбрал за нея от новините в същата вечер. Не се познава с Митьо Очите. „Нямаме допирни точки с него“, убеден е синът на Янко Попов – Туцо.

Разбрал, че МВР го издирва, когато са нахлули 15-20 маскирани полицаи в офиса му, качили го в лични му автомобил и го закарали в районното. Там след 30 мин. го пуснали на свобода, като не му дали логично обяснение

Адвокатът му обясни, че сега големият проблем идва от това, че във всички медии Радослав е бил показан от всички медии. Обявен е за приближен до Митьо Очите от МВР и сега не е сигурно дали може да се движи безопасно в Слънчев бряг. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама