В Пловдив връчват грамоти "Най-добрия човек"

08:22, 14 юни 16 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Официални грамоти на лицата, удостоени с приза "Най-добрия човек" ще бъдат връчени в заседателната зала на Община Пловдив

Събитието е завършек на тазгодишната Акция "В търсене на добрия човек", организирана от Община Пловдив, Националния алианс на хора с редки болести  и  Професионална  гимназия по хранителни технологии и техника, която се проведе на 12 –ти май.  

Тогава на "Пункта на добротата" дойдоха много граждани, които споделиха истории за близки и приятели, които са пример за нравствена доброта и съпричастност.

"Идеята е да поканим всеки, независимо дали е жител на Пловдив, или турист, да впише в специална книга името на най-добрия за него човек, а в замяна ще получи грамота, която да подари на избрания от него. Не е нещо голямо, но има сантиментална стойност и е знак на внимание към най-близките ни и обичани хора. Аз лично бих се почувствала много добре, ако някой ми подари такава грамота. Идеята ни всъщност е да зарадваме повече хора", сподели по време на акцията една от доброволките.

Инициативата се провежда вече четвърта година и с всяко следващо издание тийнейджърите срещат все повече одобрение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама