БСП започва подготовка за допитване за президент в Старозагорско

09:03, 14 юни 16 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БСП в Старозагорска област започва подготовка за общопартийното допитване за президентските избори, съобщиха от партийната централа.

Депутатът Драгомир Стойнев, като член на Изпълнителното бюро на БСП и отговарящ за област Стара Загора, се срещна с 11-те председатели на общински партийни съвети. В срещата участваха  и депутатът Георги Гьоков и председателят на Областния съвет на БСП Васил Самарски.

Стойнев представи правилата и методическите указания за провеждане на общопартийното допитване за участие в президентските избори. „За нас е изключително важно всеки член на БСП да си каже мнението. Надяваме се на активно участие на партийните структури по места. Социалистите трябва да знаят, че от тях зависи политиката ни”, подчерта Стойнев. Те ще отговорят по какъв начин БСП да участва в изборите и с кои партии е допустимо да преговаря за издигането на общи кандидати в периода от 27 юни до 3 юли.

Гласуването ще се извършва по списъци, изготвени от основните партийни организации. Отпечатаните бюлетини от Националния съвет  ще се предадат на 11-те комисии по провеждане на допитването към съответните общински организации не по-късно от 22 юни. Резултатите ще се обобщават всрок от 24 часа след получаване на протоколите, списъците и бюлетините. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама