В Казанлък отказаха участие в професионалния футбол

10:18, 14 юни 16 / Спорт 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Управителният съвет на футболен клуб „Розова долина“ и ръководството на община Казанлък отхвърлиха поканата на Българския футболен съюз (БФС)  казанлъшкият клуб  да играе във Втора професионална лига.

Решението е взето на среща снощи между кмета Галина Стоянова, председателя на Общинския съвет Николай Златанов, зам.- кмета Михаил Михайлов и членове на Управителния съвет на ФК „Розова долина”. 

Участниците в срещата са разгледали поканата на БФС за участие във Втора професионална лига, досегашната Б група, и са се обединили около мнението, че към момента ФК „Розова долина“  не отговаря на условията, които БФС поставя: състояние на градския стадион, административен потенциал за ръководене на професионален клуб и невъзможност да се отговори на необходимостта от бюджет за обезпечаване на участието.

Ръководството на община Казанлък и Управителният съвет на ФК“Розова долина“ благодарят за представянето на отбора в сезон 2015 г. – 2016 г. и си поставят за цел да работят за затвърждаването на постигнатите позиции и за подготовката на отбора и Детско-юношеската школа, така че да отговорят на изискванията за Втора професионална лига в бъдеще.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама