Тихомълком назначиха зам.-директор на областната дирекция на МВР

13:41, 14 юни 16 25 4376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
32-годишният комисар Андрей Ангелов е назначен за зам.-директор на областната дирекция на МВР във Варна, показа справка в официалния сайт на дирекцията. Длъжността бе овакантена в началото на месеца с издигането на досегашния заместник комисар Николай Спасов за шеф на областната дирекция на МВР в Добрич.

За разлика от Спасов, който при идването си от София във Варна преди година бе официално представен пред журналисти от също новопристигналия от столицата директор старши комисар Даниел Пашов, новият кадър е заел мястото без много шум. Въпреки настояването на Topnovini.bg името му отказа да назове на 3 юни и говорителят на дирекцията Ивана Милева. Макар да увери, че информацията ще ни бъде предоставена, след като назначението стане факт, тя и до момента не е съобщила официално за него.

От лаконичната информация в сайта на дирекцията става ясно, че комисар Ангелов е „временно преназначен на длъжност“. Той също е част от софийската група, пристигнала във Варна преди година. Тогава оглави местния сектор „Борба с организираната престъпност“.

Роден е на 6 февруари 1984 г. в Казанлък. Завършил е Академията на МВР със специалност противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, образователно - квалификационна степен „бакалавър”, а по-късно е взел магистърска степен в същата специалност.

На работа в МВР постъпва през 2007 г. като разузнавач в сектор „Борба с организираната престъпност” в Стара Загора. Преди да дойде във Варна, е работил Първо районно полицейско управление при Столичната дирекция на вътрешните работи и в сектор „Криминална полиция” при СДВР .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама