Бисер Миланов - Петното привлечен като обвиняем за побой над жена

15:01, 14 юни 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бисер Миланов, по-известен с прякора си "Петното", е привлечен като обвиняем за побоя над жена, за който съобщихме по-рано днес.

Стана ясно, че вече е започнало досъдебно производство във връзка с причинена средна телесна повреда на 26-годишна русенка, в резултат на нанесен й побой, което ръководи Районна прокуратура-Русе.

47-годишният Миланов е задържан с постановление на наблюдаващ прокурор за 72 часа. Той е привлечен като обвиняем за престъпление по чл 131а, във вр. чл. 129 НК за умишлено причиняване на средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюст. Деянието е извършено при условията на опасен рецидив.

От прокуратурата информират, че именно Бисер М. е нанесъл побой на 26- годишната Й. К., с която е живеел на семейни начала до край на миналата година.

Действията по разследването продължават.

Предстои Районна прокуратура – Русе да внесе искане в съда за вземане на мярка задържане под стража по отношение на Миланов. 

Името на Бисер Миланов нашумя край протестите срещу и за кабинета "Орешарски", когато нееднократно бе задържан от полицията, заради провокации към насилие. Основател е на Национално движение "Свобода", известно с противоречивите си обществени прояви както в Русе, така и в столицата. Това дори му "спечели" място зад решетките за известно време, откъдето той продължи да се радва на медийно внимание и да дава интервюта. Междувременно дори специална парламентарна комисия разследва неговата дейност и проучва дали той се е срещал с настоящия премиер Бойко Борисов и настоящия евродепутат Николай Бареков.

Това обаче не му попречи да бъде номиниран като кандидат за общински съветник на местните избори в Русе през октомври 2015 г., когато получи подкрепата на 175 русенци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама