Гимнастичката Цвети Стоянова е направила опит за самоубийство, потвърдиха от МВР

21:34, 14 юни 16 25 1292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е опитала да се самоубие. Това съобщава bTV, позовавайки се на информация от МВР.  Операцията на Цвети вече е приключила, а следващите 24 часа остават критични за златното ни момиче.

21-годишната гимнастичка бе приета по спешност днес около 14 ч. в "Пирогов", в съзнание, но в изключително тежко състояние. За София Topnovini.bg от „Пирогов“ уточниха, че момичето има засегнати гръден кош и корем.  След претърпяната операция състоянието й остава изключително опасно, като според информация в някои медии гимнастичката не си усеща краката. Световната шампионка в многобоя от първенството в Измир през 2014 г. е паднала от 6-я етаж на блок 319 в кв. Надежда. 

Рано тази сутрин ансамбълът ни отлетя за Тел Авив, тъй като в петък в Холон се открива европейското. На летище „София“ изненадващо станало ясно, че Цветелина Стоянова остава извън отбора заради здравословни проблеми. Тя ще бъде сменена от резервата Любомира Казанова.

   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама