Георги Гергов с втори мандат начело на БСП област Пловдив

22:48, 14 юни 16 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният съвет на БСП - Пловдив преизбра Георги Гергов за председател на структурата. Това ще е вторият му мандат на лидерската позиция. В следващите четири години Областният съвет на социалисти ще бъде в състав от 70 члена.

Те ще ръководят партийно-организационния процес и политическата работа в общините. Първата задача на новосформирания орган е непосредствено свързана с провеждането на вътрешнопартийното допитване. То започва на 27 юни и ще завърши на 3 юли.

„Много важно е нашите другари по места да си кажат мнението. Сега имат тази възможност,  да се възползват от нея. Лично Корнелия Нинова и Изпълнителното бюро сме решени да чуем какво мислят другарите. Времето на едноличните решения свърши”, каза председателят на ОблС на БСП и член на ИБ на БСП с ресор „Коалиционната политика” Георги Гергов.

 Той поздрави новоизбраните членове в Областния съвет  с пожеланието бързо да се включат в екипа. „Ние сме един отбор и влизаме в тежка битка, за да спечелим доверието на хората на президентския вот", подчерта Гергов. „В събота активът на партията ще може да зададе въпросите си лично на председателя на Корнелия Нинова”, обяви той. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама