СОУ "Св. Кл. Охридски" от Добрич очаква подкрепа на финала на „Надиграй ме в училище”

08:01, 16 юни 16 / Култура 25 577 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 19 юни от 20 ч. по БНТ-2 и BNT-World можем да гледаме на живо големия финал на телевизионното предаване "Надиграй ме в училище". В него ще участват танцьорите от хореографската формация на СОУ  „Св. Кл. Охридски” в Добрич с ръководители Гергана Димитрова и Светлин Куцаров. Учениците от Добрич си извоюваха място на финала след като спечелиха танцовия двубой срещу възпитаниците на СОУ „Св. Кирил и Методий” – Пловдив.

Желаещите да подкрепят талантите от Добрич и от СОУ „Св. Кл. Охридски” могат да гласуват за Добрич с SMS - 4 на номер 14500.

На състезанието на 22 май тимът на Добрич си извоюва място на Големия финал след като бе победител и в четирите кръга. В единия децата избраха да представят добруджански танц. Във втория участваха с любимо за региона хоро - Панделаш, а в третия – с хоро от Пиринския край, което бе изтеглено в ефир. Освен танцовите си умения момчетата и момичетата представиха пред публиката и любима народна носия. Овации от публиката предизвика и надиграването на хореографите-преподаватели, където Гергана Димитрова и Светлин Куцаров бяха без конкуренция.  

Сега е ред деца и учители да покажат умения на Големия финал, а от СОУ „Св. Кл. Охридски” им пожелават успех.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама