Задържаха двама за нарушаване на обществения ред в Шумен

10:49, 16 юни 16 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама мъже са задържани за нарушаване на обществения ред, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

В 22.30 часа снощи бил получен сигнал за мъж, който влязъл във почерпен в заведение на ул.”Преслав” в Шумен.

Персоналът отказал да му сервира алкохол и тогава мъжът започнал да ругае персонала и да отправя обидни думи и псувни към клиентите на заведението.

Потърсено е съдействие от полицията и на място бил изпратен екип. В присъствието на униформените мъжът продължил да нарушава обществения ред и да обижда хората. 53-годишният шуменец Б.Б. е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

В 23.40 часа вчера граждани са подали сигнал за нарушаване на нощната тишина от компания, която била пред търговски обект.

Към ул.”Родопи” е насочен полицейски екип, който заварил на място четирима младежи. Вдигали шум и говорили на висок тон.

Извършена им е проверка, по време на която единият се опитал да я осуети, като напусне мястото. Отказал да предостави документ за самоличност отправил и нецензурни думи към униформената служителка докато изпълнява задълженията си по служба. Мъжът е отведен в полицейското управление, където е установена самоличността му. На Н.С./32г./ е съставен акт по Закона за българските лични документи и по Закона за МВР. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. На другите участници в шумната компания са съставени два акта за нарушаване на общинската  Наредба 1 и други два по Закона за българските лични документи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама