Данъчните продават изгодно апартаменти в Пловдив и Девин (снимки)

13:00, 16 юни 16 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Апартаменти в отлично състояние и на изгодни цени обяви за продажба НАП - Пловдив. Огледите на някои от имотите вече започнаха, съобщиха от приходната агенция.

Два мезонета се предлагат в Пловдив на ул. "Иларион Макариополски". Единият е със 120 квадрата застроена площ, а първоначалната му цена е 129 600 лева. Другият е с 20 квадратни метра по-голям и съответно е по-скъп - наддаването за него започва от 150 000 лева.



Мезонетите са разположени на 5-и и 6-и етаж и могат да бъдат огледани от кандидат-купувачи днес и утре на място, или по снимки в интернет страницата на НАП.

На ул. "Антон Папазов" в Пловдив пък данъчните продават жилище с площ 40 квадратни метра с прилежащо мазе за 44 000 лв. Повече информация за него и напътствия за участие в търга могат да се разгледат в сайта на НАП.



В Девин данъчните обявяват за продажба съвсем нов апартамент с площ 50 квадрата и гараж към него на обща цена 58 000 лева. В жилището не е живяно. Представлява всекидневна с обособен кухненски кът, спалня, тераса. Подовата настилка е ламиниран паркет, а остъклението е с петкамерна PVC дограма. Има изводи за климатик, отдушник, монтиран е домофон. Имотът може да бъде разгледан на място следващата седмица, от 20 до 24 юни.



С приходите от продажбите ще бъдат погасени частично или изцяло данъчни и осигурителни задължения на досегашните собственици на имотите.

Повече информация за тези и други продажби, организирани от Националната агенция за приходите, може да бъде разгледана в електронната страница на Националната агенция за приходите в рубриката "Продажби".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама