Приятелски футболен турнир изиграха възпитаниците на спортните школи в Шумен и Сапарева баня

21:00, 16 юни 16 / Спорт 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двустранни приятелски срещи изиграха възпитаниците на ученическите спортни школи в Шумен и Сапарева баня

Домакин на турнира бе ученическа спортна школа “Хан Крум” в Шумен, а надпреварата се организира със съдействието и помощта на Община Шумен.

Двубоите се играха на Градския стадион “Панайот Волов”. В спортната надпреварата взеха участие деца родени 2002, 2003, 2004 и 2005 година. Пред погледите на своите родители, треньори и спортни деятели малчуганите си организираха истински празник на терена на стадиона в Шумен. Във всички срещи спортистите от школата показаха добри футболни умения и хъс за победа.

Гостите от Сапарева баня получиха почетна купа и плакети с логото на УСШ “Хан Крум” и Община Шумен. Директорът на шуменската школа Валентин Савчев връчи специална награда на единственото момиче в надпреварата, което бе част от отбора на гостите. Малката спортистка получи професионална футболна топка.



Това бе първи подобен турнир между двете спортни школи в Шумен и Сапарева баня.

Директорите на школите Валентин Савчев и Георги Станчев обаче направиха договорка тези срещи да станат традиционни, като сега първо предстои шуменската школа да върне визитата и да посети Сапарева баня.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама