Стотици мотористи "нажежиха" атмосферата в Русе /снимки/

13:31, 18 юни 16 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици мотористи се събраха на "Националния мотосъбор" на стадиона до хижа "Приста" край Русе. В него, освен от България, се включват и любители на високоскоростните машини от още няколко страни.

Събитието ще продължи и утре и отново е в памет на Ивайло Андреев, който загина при инцидент на пътя преди близо 2 години. "Националният мотосъбор" се организира от мотоклубовете „The Thunders MC“ и „Дунавски братя MCC“.

По обяд мотористите направиха традиционната си обиколка на Русе. Те тръгнаха от хижа Приста и преминаха по централните градски улици, като колоната привлече вниманието и интереса на русенци. 

По- късно през деня на стадиона край хижа Приста ще се проведе по- атрактивната част от стънт надпреварите, а за скоростните отсечки ще бъде отцепен част от пътя от републиканската мрежа на изхода на Русе за София.

Днес, до 18.00 ч., движението по път I-5 Русе- Бяла, в района на град Русе, ще се извършва в едно платно, двупосочно, поради провеждане на мото състезание. Участъкът е сигнализиран. Скоростта  е ограничена до 40 км/ч. Водачите да се движат с повишено внимание, като спазват указанията на "Пътна полиция", съобщават от АПИ.

Вечерта настроението ще подгряват "Old bastard" и "Insane", а любителите на високите скорости ще разхлаждат с леденостудена бира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама