Борисов играе двойна игра с русофилски привкус, смята Велизар Енчев

07:46, 22 юни 16 / Политика 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Премиерът Бойко Борисов е бил информиран за флотилията. Той призна за управленска немощ и че зад гърба му са водени преговори, като отказва да уточни кой го е правил. Това коментира по бТВ независимият депутат Велизар Енчев  за информацията, която беше опровергана преди дни, че е обсъждано участие на страната ни в обща флотилия в Черно море. Според него това са външният министър Даниел Митов и военният Николай Ненчев.

„Допускате ли от месец януари до днес премиерът да не е бил информиран за тези преговори. Той е бил информиран, но той реши да направи изявление в този ден. Първо заради решението за Арбитражния съд за АЕЦ „Белене“, убеден е Енчев.

Според него участието на флотилията крие опасност, защото е турска. „Борисов се движи след вятъра, правейки се на разсеян. Той играе двойна игра с русофилски привкус.Хибридната война представлява кошер от мухи в главата на военния министър. Борисов трябва да бъде извикан в парламента на блицконтрола“, призова независимият депутат, като допълни, че тези, които хвалят премиера, би трябвало да го критикуват в Народното събрание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама