Организират водна война в парк "Кьошковете" в Шумен

12:22, 22 юни 16 / Любопитно 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Водна война" ще се проведе в събота в парк "Кьошковете" в Шумен, съобщават организаторите от Градския ученически парламент.

Проектът е замислен като символично отпразнуване на края на учебната година по забавен и интересен начин за младите хора.

Водната война е иновативен проект, който беше еднократно направен в Шумен миналата година. Пожъна успех като в него се включиха много млади хора. Оръжията във войната са водни пистолети и водни балони.

Очакванията за тази година към проекта са да увеличи популярността си, поради нестандартността на проекта, но и да се утвърди като ежегоден.

Провеждането на самата Водна война се състои в 2 части: официална и неофициална. През официалната част участват 15 отбора от по 5 участници, които преминават множество препятствия. За всеки отбор са предвидени по 3 водни пистолета. Преминалите първи три отбора заемат съответно първо, второ и трето място. Също присъства и условие за отсъждане на победа за най-сух отбор. Това се случва като всеки отбор избира един от своите членове за мишена – основна цел на противниковите отбори.

В края на войната се отсъжда наградата спрямо това колко е сух участникът. Неофициалната част е свободна водна война, където всеки може да се включи.

Тази година ще има и after party в кафе клуб Делфин. Там ще има отново игри и изненади. Награждаването ще се проведе там. Изготвен е и специален коктейл Водна война, който ще се предлага в заведението. Всеки взел участие във войната, е поканен. Партито е с начален час 20.30.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама