28-годишен мениджър застана начело на БСП в пловдивския район "Централен"

14:44, 22 юни 16 / Политика 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
28-годишният мениджър в частна фирма Тодор Стоилов ще ръководи социалистите в пловдивския район "Централен" през следващите четири години. Това решиха делегатите на Районната партийна конференция на свое заседание снощи.

До момента младият социалист беше временно изпълняващ длъжността председател на РС на БСП - Централен. Той пое поста от проф. д-р Красимир Мурджев, който беше избран за лидер на пловдивските социалисти.

Пред форума Стоилов изложи виждането си за укрепване и развитие на структурата и даде ясна заявка, че тя трябва да стане за пример. "Заедно ще търсим решенията, с които да печелим изборите и да реализираме политики за хората", заяви той.

Стоилов направи конкретни предложения за привличането на млади хора, отваряне на организацията към гражданското общество и бизнеса. Постоянно действащ предизборен щаб, стратегия за работа със студентите и трибуна за експертите на БСП, гарантира новият председател на БСП в "Централен".

"Изборът на Тодор Стоилов е кредит на доверие към младите хора в БСП, които са бъдещето", коментира от своя страна лидерът на пловдивските социалисти проф. Мурджев. По думите му новият председател ще даде енергия и сила за подем в организацията, защото притежава амбиция и качества да формира екип.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама