Председателят на Общинския съвет в Созопол влезе в Съвета на Европа

15:04, 22 юни 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Общинския съвет в Созопол Красимира Германова е част от българската национална делегация в Конгреса на местните и регионалните власти на Съвета на Европа, съобщиха от местната Община. Съставът на българската делегация бе утвърден от правителството, като в нея влизат петима делегати и един заместник-делегат в Камарата на местните власти и един делегат и петима заместник-делегати в Камарата на регионите.

В състава на българската делегация за мандат 2016-2020 г. като представители на Камарата на местните власти освен Красимира Германова влизат и кметовете на Сатовча - Арбен Мименов, на Казанлък - Галина Стоянова, на град Елена - Дилян Млъзев, както и Силвия Стойчева – председател на Общинския съвет в Самоков. Заместник-представител на Камарата на местните власти е Николай Грозев – кмет на Нова Загора.

От 19 до 21 октомври 2016 г. ще се проведе 31-ата сесия на Конгреса на местните и регионалните власти на Съвета на Европа. Тя е обновителна за състава на Конгреса и с нея ще се постави началото на новия четиригодишен мандат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама