Шефът на КАТ-Бургас напуска системата на МВР

15:27, 22 юни 16 25 1928 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Началникът на „Пътна полиция“ в Бургас гл. инспектор Иван Ишкиев е подал заявление за напускане. От началото на другия месец той няма да ръководи КАТ.

По информация на Topnovini.bg Ишкиев е решил окончателно да напусне системата на МВР и да се пренасочи към друго поприще. Причините са лични – нервите и стресът от усилената работа в КАТ му идвали в повече, иска да има достатъчно време за семейството си. Началниците са му предлагали различни варианти да остане, но той не е склонен да промени личното си решение, което бил взел от два месеца насам. Засега не е ясно кой ще е неговият наследник.

Иван Ишкиев работи в МВР от 2007 г., като поетапно премивана от патрулно-постова дейност през всички звена – до районен инспектор. Назначен е за началник на бургаската „Пътна полиция“ през 2015 г. и още с встъпването си в длъжност респектира и профилактира местния криминален контингент, като провежда акция „тъмни стъкла“. Затяга и вътрешния контрол, като парира „заварени“ корупционни схеми и практики, характерни за бивш служител „в кухнята“ на КАТ-Бургас. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама