Наградиха полицаи и огнеборци, гасили бензиностанция край Пловдив

16:38, 22 юни 16 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаи и пожарникари, помогнали при овладяването на пожар след тежък пътен инцидент на бензиностанция край Пловдив, получиха специални награди. Отличени бяха и служители на опожарената преди два месеца "ЕКО" на магистрала "Тракия".

Официалното откриване на изцяло обновения обект стана днес в присъствието на Димитрина Кръстева, секретар на кметството в с. Царацово, и много гости.

Припомняме, че на 22 април тази година ТИР се вряза в бензиностанцията и се запали. Благодарение на бързата намеса на органите на реда районът бе отцепен, за да се предотвратят по-сериозни щети.

"Изключително съм щастлив, че обектът беше възстановен за толкова кратко време - само два месеца след инцидента. Не мога да скрия възхищението си от професионализма на екипите на полицията и пожарната, както и от изключително навременните реакции, които нашите служители демонстрираха в хода на събитията и в последващите дейности по възобновяването на обекта. Наш най-голям приоритет винаги са били и остават сигурността, безопасността и комфорта на нашите клиенти, затова ще продължим да правим всичко възможно да отговорим на техните високи изисквания", сподели Георги Деянов, изпълнителен директор на "ЕКО България" ЕАД.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама