Осми футболист напусна ОФК "Спартак" Плевен

16:40, 22 юни 16 / Спорт 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полузащитникът Димо Атанасов повече няма да играе за ОФК "Спартак" Плевен, съобщиха от клуба. Новият му тим е "Локомотив" Горна Оряховица.

30-годишният бивш младежки национал е получил предложение от „железничарите“. За офертата той уведомил ръководството на плевенския клуб, уточнявайки, че ако тя не го устройва ще остане в Плевен. Спонсорът Иван Динов се е съобразил с желанието на футболиста да се присъедини към новака в Първа лига.

Именно за това Атанасов не се е явил в понеделник на старта на подготовката на досегашния си тим. По същото време той е преговарял за новия си договор с шефовете на "Локомотив". В крайна сметка двете страни са постигнали договореност.

Димо Атанасов е осмия състезател, който е освободен от състава от миналия сезон на ОФК "Спартак". Вече бяха обявени и останалите седем – вратаря Христо Матев, защитниците Даниел Гергов, Теодор Михайлов, Марио Димитров, полузащитниците Никола Мицански, Ивайло Дангуров и нападателя Цветомир Тодоров.

На този етап единственото ново попълнение в състава на старши треньора Диян Дончев е 20-годишния защитник от "Литекс" Ловеч Мартин Митов. Селекцията продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама