Гонзо стяга редиците в „Черно море“ отсега (снимки)

22:07, 22 юни 16 / Спорт 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Който иска да играе в „Черно море“, трябва да забрави дискотеките. Това определено беше репликата на новия треньор Георги Иванов-Гонзо, която най-много зарадва феновете. „Моряците“ направиха първата си тренировка днес на стадион „Тича“. В заниманието се включиха 25 футболисти. Затягане на режима обеща Гонзо и агитката знае, че това наистина ще се случи, тъй като точно така стана и при предишното му идване във Варна. „За спорта най-важна е дисциплината. Когато играта е толкова динамична, а футболистите не са възстановени и не са почивали достатъчно, нямат шанс да издържат нито на тренировки, нито в мачове. Така че който иска да играе в „Черно море“, трябва да спазва режим и правилата, които ще наложа“, категоричен беше и този път наставникът.

Двамата чехи - Ян Малик (полузащитник) и Ондрей Сукуп (десен бек), както и бразилецът Пауло Енрике са пред подписване на договори, разкри Георги Иванов. „Ще подпишем договори с тях, след като минат медицинските прегледи. Ще останат два поста - централен защитник и десен външен, с което селекцията ще приключи. Единият ще бъде българин, ако станат нещата, другият е чужденец. Надявам се всеки един от футболистите да покаже най-доброто от себе си и да може да вдигне нивото на „Черно море“, добави още треньорът.

Той е подписал 3-годишен договор с варненци. Все още не се знае къде „Черно море“ ще играе мачовете си. Предвижда се вариант двубоите да са в Каварна, но тепърва ще се уточнява с БФС.

Гонзо обясни и на феновете, че налагането на юноши в отбора няма да е самоцелно. „С нас започват четирима юноши. Шансове ще имат, но те трябва да ги използват. Даром на никого нищо няма да дадем. Няма да стане самоцелно да налагам юноши. Първо трябва да изградим един добър отбор. И ако някой от юношите се наложи и покаже качества, смятам, че няма никакъв проблем да играе титуляр. Всички футболисти знаят, че както се представят в тренировките и мачовете, това получават. Никой няма запазено място и не е сигурен в отбора“, каза също треньорът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама