Бабата на Цвети Стоянова: Страхуваше се да не направи грешка и да не провали ансамбъла

08:25, 23 юни 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продължаваше само и само заради майка си, заради нея казваше, че играе. Страхуваше се обаче да не направи грешка и да провали ансамбъла. Те всички момичета страха си го преживяват психически. Това каза в ефира на Нова телевизия бабата на "златното момиче" Цветелина Стоянова. Цветана проговаря за пръв път пред медиите след трагичния инцидент с Цвети.

Тя подчерта, че внучката ѝ запонала да говори, че не иска да пътува за европейското по гимнастика една седмица след участието на грациите ни на светованата купа в Испания.

"Запона да говори, че не иска да ходи на състезанието",обясни бабата. Тя ходи да вижда Цвети всеки ден в"Пирогов", където гимнастичката е в интензивно отделение в тежко състояние.

"Тя се опитваше нещо да ми каже. Аз и говоря да не се плаши и, че сме силни и ще преодолеем и това", разказа баба Цветана през сълзи.

Тя допълни, че най-голямата мечта на Цвети била олимпиадата.Често говорела и, че много иска да завърши за психиатър, за да помага на хората.   В сряда Цветелина Стоянова е претърпяла операция на прешлените. Тя е завършила успешно, но състоянието на "златното момиче" остава критично.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама