Осуетиха контрабанда на „маркова“ стока на Капитан Андреево

12:39, 23 юни 16 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
1115 чифта сандали, чехли и маратонки от различни марки, 167 кутии цигари и 4.5 кг нарязан тютюн за пушене задържаха в автобус с българска регистрация служители от мобилна митническа група. Превозното средство пристига на Капитан Андреево от Турция. Пред митническите служители двама от пътниците в автобуса са декларирали 167 кутии с цигари без български акцизен бандерол от различни марки и 1.5 кг тютюн за пушене.

Друг пътник декларирал, че пренася 470 чифта чехли и 120 чифта сандали. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която митническите служители установяват, че в тоалетната на автобуса са укрити 320 чифта сандали и 205 чифта маратонки с логото на няколко световноизвестни марки. В личния багаж на един от пътниците са открити 3 кг нарязан тютюн за пушене.

Декларираните сандали, чехли и маратонки, както и тютюневите изделия са иззети с разписка за митническо направление, а за недекларираната стока са съставени три акта на пътници от автобуса за нарушение на Закона за митниците.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама