Детелина Николова поздрави екипа на областна администрация - Добрич

12:41, 23 юни 16 25 551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Добрич Детелина Николова поздрави служителите от Областната администрация в Добрич за професионалния им празник – деня на българската държавна администрация. Тя отправи своите пожелания за професионални успехи и кариерно развитие, за здраве и лично щастие на екипа на Областна администрация и на всички служители от структурите на териториалните звена на изпълнителната власт на територията на област Добрич.

Детелина Николова припомня, че през 2002 г. Общото събрание на ООН определя датата 23 юни за Ден на държавната служба. Четири години по-късно, през януари 2006 г., Министерски съвет обявява със свое решение 23 юни за Ден на служителя в държавната администрация на Република България. Днес отново имаме повод да кажем, че държавната администрация дължи своето съществуване на обществото и нашата обща кауза е да служим на това общество, заявява областният управител. Със своята ежедневна работа, с изпълнението на своите преки задължения и правомощия, ние изграждаме публичния образ на българските институции - стожер на държавността в Република България!

„Спомнете си, уважаеми служители, нашия девиз, който повелява да бъдем винаги „С лице към хората"! Усмихнато, добронамерено лице, което излъчва увереност и професионализъм! Нека не го забравяме! За да ни вярват гражданите и да разчитат на нас!“ - пожелава Детелина Николова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама