Оспорвани срещи на турнира по футбол за полицаи в СК „Тангра”

17:00, 23 юни 16 / Спорт 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборите на „Съдебна охрана”  и на сектор „ПКП” ОД на МВР-Сливен са лидери в двете предварителни групи от футболния турнир, организиран от Областната дирекция на МВР по случай 5 юли.  

На игрището в Спортен комплекс „Тангра” в Сливен се играят срещите от проявата, която е част от състезанията за наградата на ОД на МВР-Сливен, по случай професионалния празник на МВР.

Участват 8 отбора, разпределени в две предварителни групи. Играе се по системата всеки срещу всеки.  В „А” група са тимовете на „Военна полиция-Сливен и ДАНС”, „Съдебна охрана”, „КАТ-ОДМВР-Сливен” и „Криминална полиция РУ-Сливен”. В група „Б” играят „ГООР РУ-Сливен”, Сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОДМВР-Сливен, „РУ-Сливен” и „РСПБЗН-Сливен”.

Срещите в предварителната фаза продължават до 27 юни от 17.00 и 18.00 часа. Полуфиналът е на 29 юни. Финалът ще бъде на 1 юни от 18.00 часа.

Купата на шампиона ще бъде връчена  по време на тържественото събрание по случай професионалния празник на МВР, което ще се проведе на 4 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама