"Спартак" Плевен среща ЦСКА в контрола

17:21, 23 юни 16 / Спорт 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболният "Спартак" Плевен тренира едва от няколко дни, но още утре от 18 ч. ще изиграе първата си контрола – срещу ЦСКА в Тетевен, съобщиха от клуба днес, като уточниха, че датата 24 юни е обявена отдавна, но плевенският тим е закъснял със старта на подготовката.

Той е отлаган на няколко пъти заради неяснотата в коя група /Втора професионална лига или Северозападната В аматьорска/ ще се състезава отборът през новия сезон.

Освен с недостатъчната подготовка спартаковци ще излязат и с некомплектован състав. Срещу амбициозния тим на "армейците" плевенчани ще противопоставят изцяло нов отбор. Той ще бъде съставен от около 15 млади играчи, които в момента са на проби в "Спартак".

"За всеки тим е чест да премери сили с един от най-силните отбори у нас, какъвто днес е ЦСКА. Така ще провери истинските си възможности. За съжаление тази контрола дойде малко рано за нас. Момчетата все още не се познават. Въпреки това не отписваме мача. Напротив – ще се опитаме да се противопоставим успешно на съперника. Не преследваме конкретен резултат. Представянето ни в тази среща ще подскаже на кои от новите момчета ще можем да разчитаме през новия сезон", коментира старши треньорът на "Спартак" Дончев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама