Кола блъсна улична метачка, бебе пострада в катастрофа

17:37, 23 юни 16 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служителка на почистваща фирма е била блъсната от „Дачия“ вчера, докато мете на пътното платно а бул. „Сливница“, съобщиха от областната дирекция на МВР. Жената е с контузия на корема, настанена е в болницата „Св. Анна“, няма опасност за живота й.

Пет катастрофи с петима пострадали са регистрирани през изминалото денонощие във Варна. Сред ранените е бебе, което пътувало в „Пежо“. На бул. „Цар Освободител“ около 15,45 ч. вчера колата била застигната и блъсната от „Мерцедес“ с 23-годишен шофьор. Причините  за катастрофата са неспазване на дистанция и несъобразена скорост. Бебето е с контузия на ръката, освободено е за домашно лечение.

Неспазване на дистанция е причина и за катастрофа на автомагистрала „Хемус“ край Ветрино. „Фолксваген“ с 34-годишен шофьор от София е блъснал движещ се пред него „Фиат“. С порезна рана на глезена е водачът на предната кола – 60-годишен мъж от Горна Оряховица.

Пострадал е и пътник от градския транспорт във Варна. Докато слиза от автобуса на спирка „Кап. Петко Войвода“, шофьорът затворил вратата и контузил гръдния му кош.  Велосипедист на 18 г. е бил ударен на кръстовището на бул. „Осми приморски полк“ и „Васил Левски“ от „Сааб“ с 45-годишен шофьор от Варна. Той е с контузии, лекува се в домашни условия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама