Няма да си подам оставката, МВР работи с пълна пара, отсече Бъчварова

12:35, 24 юни 16 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Не приемам сериозно искането на БСП да си подам оставката. Това е опозицията, може да си говори всичко. Това им е големият плюс. Това коментира пред журналисти в парламента вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова за поисканата от левицата оставка на цялото ръководство на МВР.

Според нея БСП трябва да отговори кой и защо извърши убийството на Георги Илиев по време на техния мандат. „Докато не кажат защо не са задържани извършителите, как е било проведено разследването и защо те, въпреки че изпратиха жандармерия, не се справиха с битовата престъпност, се отнасям несериозно към техните експертни мнения. Аз също искам много оставки. Не смятам, че трябва да си подам оставката, защото работата в МВР върви с пълна пара и има добри резултати“, подчерта Бъчварова.

За Митьо Очите и престрелката в Слънчев бряг, тя посочи, че всички в рамките на няколко часа след инцидента, са били установени и задържани.

Бъчварова увери, че няма и наплив на мигранти. „Не съм имала време да проверя дали има някакво посегателство на оградата. Фактът, че е задържана групата, показва, че дори и при този инцидент, можем да реагираме“, подчерта още Бъчварова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама