Акцията #спасижоро вече е #жороспаси

07:16, 25 юни 16 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Част от парите събрани за журналиста Георги Христов, който почина, са дарени вече на млад мъж от Хасково. Така кампанията #спасижоро вече е с мото #жороспаси. От този момент Георги Христов и семейството му започват да помагат реално на хора, които се нуждаят от лечение.                         

По решение на инициаторите на кампанията и близките на Жоро Христов част от събраните  средства бяха приведени на Борис Борисов. Младият мъж страда от асептична идиопатична остеонекроза на двете тазобедрени стави. Той се нуждае от ендопротезиране със скъпоструващи керамични протези. Те струват 13 хиляди лева, а гаранцията за неговото оздравяване е 100%. Семейството на Жоро Христов преведе по сметката на Борис Борисов 13 хиляди лева, за да може 40-годишният мъж да бъде опериран и да заживее пълноценно със своето семейство.



Благодарим от цялото си сърце на всички дарители и на семейството на Жоро! Останалите средства от сметката на Жоро също ще бъдат дарени за спасението на още човешки животи. Ще Ви информираме за конкретните решения и за разходването на Вашите средства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама