Startup Factory организира безплатни курсове по 3D моделиране в Русе

08:50, 25 юни 16 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Startup Factory стартира дейности по проект „Работилница за дигитални умения“ – одобрен в рамките на конкурса „Знание и растеж“, който е организиран от общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и подкрепен от ВН – Социален  проект на Еконт. Работилницата предвижда организирането на серия от тематични курсове, уъркшопи, демонстрации и менторски сесии, които са насочени към развитие на дигиталните и техническите умения на русенци. Вижте повече информация за курсовете тук и споделете Вашите желания за насоки и обхват на курсовете в тази форма. Първият курс е по 3D дизайн и стартира днес, 25 юни.

Обучението е подходящо за всички хора, които желаят да развият уменията си за разработка на 3D дизайн и за работа с безплатната програма Blender. Не са необходими предварителни знания и умения – обучението е предназначено за начинаещи. След този курс участниците ще са запознати с процеса на разработка на модерни реклами, филми и игри – включително и най-впечатляващите графики.

Целта на курса е разработка на 3D модел на избран предмет.

Необходимо е участниците да работят на собствени преносими компютри със следните минимални изисквания: 4 GB RAM Процесор над 2 GhZ

Водещ на курса е Николай Маринов, който се занимава с 3D дизайн през последните 3 години. Той има собствени проекти, някои от които можете да разгледате в профила му в Art Station.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама